EnglishSwedish
17 okt 2011

PW, lunch & paket

img_4017 (MMS)

Första vi gjorde var att ge oss ut på en promenad idag på morgonen. Jag måste fortsätta hålla igång nu när jag börjat så fint. Syrran kom och gjorde oss sällskap sen stannde vi till vid ruccola och åt lunch tillsammans. De har riktigt goda och fräscha sallader. En avocadosallad blev det för min del. Vi blev långvariga och satt kvar där i över en timme och bara pratade. Därefter promenerade vi vidare för att lämna och hämta paket till moi 🙂 Nu ska vi hämta mamma från jobbet och åka vidare hem till mina föräldrar. Behöver åka och handla lite grejer inför ikväll sen då vi ska ha tjejkväll hemma hos mig för att kolla på mitt stora feta syrianska bröllop tillsammans. Blir en super kväll och som vi längtat.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *