EnglishSwedish
22 aug 2018

Rebel Jacket & 20% of

Hej vänner!

Tiden bara flyger iväg. Tänkt att det snart är september redan. Som vanligt innebär september en hektisk månad för mig då C, Nathalie, William fyller år och mamma fyller år och så är det vår bröllopsdag.

Inte nog med detta ska jag på konferens till Rhodos några dagar. Det positiva i det hela är att sommaren inte riktigt är över för min del och att jag snart har sand mellan tårna och badar. Det som är så kul att brorsan och min kusin bokat en resa till Rhodos och deras hotell ligger 10 minuter bort från mitt. Han hade ingen aning om att jag skulle till Rhodos den veckan så det ska bli kul att hänga med dom en kväll och kanske festa lite. Det kommer iallafall bli jätte kul att få komma iväg några dagar.

Början på den här veckan har varit rätt lugn. Men imorgon ska jag äntligen klippa håret, på fredag ska jag ut och äta tapas med tjejerna, på lördag är det 30-årsfest och söndag mys med familjen.

Snart börjar alla samarbeten komma igång också och först ut är ett samarbete med IvyRevel igen. Har ett par skor som jag ska visa er nästa vecka, så kär i dom!

(inlägg i samarbete med Ivyrevel)

Love love love min nya Rebel jacket från IvyRevel. Jag gillar att den är kort i modellen och med gulddetaljer. Jag tycker att det är så snyggt när man har en tajt fodralklänning och slänger på en lite kortare jacka. I samarbete med Ivyrevel så får ni 20% rabatt på allt inklusive nedsatta varor med min rabattkod LINDASE20

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *