EnglishSwedish
27 Nov 2012

Regn, fika & tråkiga mail

Regnet fortsätter att ösa ner, jag klagar inte för jag tycker det är hur mysigt som helst när det regnar. Mörkt, grått, tända ljus, myskläder och kaffe. Idag väckte Nathalie oss 05.30, hon ville leka och sova? Hur går det till egentligen, hon fick ligga bredvid oss och ett tag försökte hon sova och efter någon sekund hoppade hon till och började slå på oss haha. Kan säga att jag låg i sängen och skrattade rätt länge, varför är barn extra roliga när dem vaknar under natten? Nathalie får sig konstiga skrattanfall och inte heller kan jag hålla för mig skratt då. Hur som vi somnade om runt sju och vaknade halv elva. Man vill bara ligga kvar och höra regndropparna slå mot fönstret.
Jag har suttit med lite mail idag, lite tråkiga mail och ibland blir man bara så irriterad på folk som inte riktigt kan sköta sitt jobb. Jag ber om en sak och så ska dem dra värsta valsen och det slutar med ett helt annat svar..gah då sitter man där mailar på nytt med samma innehåll och hoppas på att människor kan läsa rätt för engångsskull..Sen är det så himla kul också när folk tror att jag inte kan läsa? Jag har anställt ett företag för en specifik sak, när jag ber om att ändra en del saker (vilket jag har rätt till) så får jag till svar att dem måste fakturera mig? What, men det står på er hemsida att ni skräddarsyr efter kundens önskemål och jag betalar ju en månadsavgift för det? Och inte nog med det, när jag kopierar en liten del av en text från deras hemsida och skickar iväg det till dem så får jag till svar, ja men vi kan göra såhär istället och då behöver vi inte fakturera dig. Men det var precis det jag menade…Gahhhh men så är det 🙂 man lär sig bara och det ska man absolut inte klaga på.
4 Comments
 • Lollan
  november 27, 2012

  Superfin blogg 🙂

  Kram!

  Svar:
  Tack 🙂
  Linnda.se
 • Fl
  november 27, 2012

  Nu får du snart ta o berätta om ditt projekt. Nyfiken !! 🙂

  Svar:
  Jag vill så gärna, men vissa människor sköter inte sitt jobb ordentligt för att jag ska kunna bli klar och presentera allt 🙂
  Linnda.se
 • Sara
  november 27, 2012

  Hej! Kom in och kolla på min blogg. Kanske skriva en kommentar 🙂 //Sara

  http://sarasarasara.blogg.se

 • Suzan
  november 27, 2012

  Hej Linda 🙂 förstår exakt vad du menar!!! Så är det med allt här tyvärr! Det ska alltid ta sån tid med precis ALLT! Servicen är verkligen kass här! Det är sanningen.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *