EnglishSwedish
29 Jan 2017

Relax Bay & underbara människor

Med rena och nybäddade sängar, rena barn som sover gott och ett rent hem rundar jag av denna kväll med ett inlägg från Thailand. Älskar att lägga mig ner på soffan när barnen lagt sig med datorn i knät, speciellt när allt är sådär super rent och fint omkring mig 🙂

Jag tänkte berätta om en strand vi besökte i Koh Lanta. Vi hängde aldrig på Klong Dao beach som vi bodde på utan vi trivdes mer på Long beach och Relax Bay. På klong dao beach var det mycket folk och stranden var väldigt bred där. Ju längre ner man åkte desto mindre folk var det på stränderna och dessutom var vattnet och stranden finare söderut. På long beach och Relax bay hade vi typ stranden för oss själva och det var super härligt 🙂

Koh Lanta är verkligen en semsterort där man kopplar av till 150% sen att jag lämnade datorn hemma och valde att inte blogga gjorde att jag verkligen kopplade av också. Det är stressigt med bloggen speciellt utomlands med två barn. Tycker synd om dom som inte kan koppla bort dator och blogg och se till att njuta istället. Man behöver det, det ska fixas med bilder och det ska skrivas inlägg, det är tidskrävande.

Relax Bay är en liten strand där det är super lugnt och fint med många mysiga restauranger och barer längs stranden. Vi valde att sätta oss längst ut på stranden. Där beställde vi drinkar och åt vår lunch samtidigt som vi solade, badade och barnen lekte. Dom som jobbade där var helt underbara och thailändare älskar verkligen barn. Vart vi än gick med våra barn så skulle alla leka och prata med barnen. Man var liksom aldrig i vägen med sina barn utan snarare tvärtom. När vi var på Relax bay fick Nathalie såpbubblor av ägaren och William blev helt galen och ville ha en också. Tror ni då inte att ägarens bror går till närmaste affär för att köpa en till William också. Han t.om köpte andra saker som barnen fick. Hur gulliga? Finner inga ord. Thailändare är så vänliga, underbara och kärleksfulla. Det är mycket som är bra med Thailand men det bästa var ändå folket som gjorde att vi trivdes extra bra.

Jag fick höra flera historier innan vi åkte och det skrämde mig lite. Men jag tror det beror lite på vart man åker. I Koh Lanta var det aldrig någon som störde oss eller var jobbig, snarare tvärtom. Ingen som drog i en och sa ”kom handla” osv. Man var så fri här och sa men nej när man blev erbjuden en Tuk-tuk eller något annat så svara dom bara vänligt tillbaka.

Imorgon tänkte jag försöka med att hinna recensera hotellet och område 🙂

Feel free to dream big my princess

Relax bay, här ser man nästan hela stranden.

Vi köpte massor av badleksaker, båten och några små traktorer var Williams favoriter som följde med oss vart vi än gick. Vi lämnade nästan allt vi köpte kvar till städerskorna som städade vårt rum men kunde inte låta bli att ta med dom små traktorerna för han älskade dom så mycket. Vi lämnade även en hög med kläder till städerskorna, my god så glada dom blev. Kläder till deras barn och den ena vart helt chockad, ”for me really” ”oh thank you so much”. Hon hade en liten flicka och alla klänningar som inte skulle gå på Nathalie och andra små fina plagg fick hon.

Här hängde vi en hel dag

Vattenmelon shake, favoriten 🙂 ?

Såpbubblorna som Nathalie fick

hehe två nöjda

Sötaste bananerna, Nathalie plockade alltid på sig bananer från hotellet som vi tog med oss i väskan. Det var hennes favoriter 🙂 ??

Mamma behöver också ta en break ibland

Längtar redan till vår nästa resa ❤️

1 Comment
  • Melissa
    februari 2, 2017

    Underbara bilder? Blir sugen på att resa ❤

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *