EnglishSwedish
24 feb 2018

Ren logik

Hej vänner!

Hoppas ni mår fint, både jag och William mår bättre. Han är forfarande lite hostig bara men hostan kan sitta kvar i veckor. Lite dåligt med sömn inatt pga att William inte alltid är den orörligast personen i sömnen. Känner mig så utmattad, hela veckan har mer eller mindre varit rätt så sömnlös, han vaknar på natten och vill bara ha mig. Sjävklart jag sover vidare med honom varje gång men det händer lite för mycket under natten och det får mig att vrida och vända i timmar. Nåja idag klev jag inte upp ur sängen förens 10.30 ? välbehövligt. Vi åt frukost och sen började jag städa och tvätta lite.

Igår kom alla mina syskon över, vi åt tacos och hade det bara allmänt mysigt. Nathalie ville så gärna sova hos Valencia så hon följde med syrran hem. William lämnar inte oss en sekund och vill heller inte gå till någon utan oss. Ikväll ska vi på 50 årsfest. Nathalie och Valencia har sedan länge bestämt att dom ska sova hos morföräldrarna. William får hänga med oss.

C åkte iväg med William för att hämta vår matta som varit på kemtvätt. Den är som ny ?? Ska bara njuta av att inte göra någonting i två timmar för sen ska vi fixa oss och fira min svägerska som fyller 50 år idag ?????

Jag fick hem tvätt och städprodukter från märket REN LOGIK förra veckan. Det är en helt ny serie som är svensktillverkade och miljömärkta. Produkterna säljs på apoteket. Idag testade jag dom för första gången och badrum fläderblom doftar helt underbart i badrummet efter att man gjort rent. Sen älskar jag att förpackningarna är fina att ha framme.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *