EnglishSwedish
25 okt 2018

Renoveringstankar

Hej vänner!

Jag ångrar mig lite i efterhand att jag tackade nej till lanseringsfesten igår som Gina Tricot hade tillsammans med Icona Pop men å andra sidan tackar min kropp mig idag. Det skulle ha blivit en alldeles för sen kväll. Nåja det kommer fler tillfällen hoppas jag och idag tackade jag nej till förhandsvisningen av filmen the girl in the spider web. Jag vill ju bara hem och slänga mig i soffan med barnen efter jobbet. Tycker det är så himla mysigt hehe. Fler som känner igen sig?

Det är torsdag idag och jag sitter och googlar inspiration till Nathalies rum, vårt sovrum och nedervåningen. Nathalie ska få en heltäckningsmatta, ny säng, nya gardiner och nya golv och taklister och samma för vårt sovrum. Vi ska också göra om på nedervåningen, vi har inte bestämt om vi ska öppna upp väggen mellan köket och vardagsrummet än. Det finns potential men är så velig och kluven. Golvet, tak och golvlister ska bytas. Jag vill ha ljusare golv, maffigare lister och så ska en vägg mellan lekrummet och vardagsrummet bort. Jag vill gärna ha upp väggpaneler eller lister för att få lite liv på väggarna också. Min man skrattar alltid när jag säger att det inte är ett så stort projekt. Däremot har jag förstått att köket är ett stort projekt. Golvet vi har idag (klinkers) ställer till det lite. Kommer ta lång tid att få bort. Men jag ger mig inte, jag vill ha ljusare golv på nedervåningen hehe. Först ut blir vardagsrummet och jag bara ser framför mig vilken skillnad det kommer att bli med ljusare golv. Jag verkligen ångrar mig över valen vi gjorde för 7 år sedan dock bara på nedervåningen. Men snart så kommer vi ha nya golv, frågan är bara när C har tid och orkar ta sig an projektet..Jag får nog smöra lite mer hehe.

Det här golvet tänker jag mig från Bygghemma. Fiskbensparkett är ju väldigt dyrt men det här laminatgolvet ska vara både enkelt och snabbt att lägga. Hur snyggt? Golvet får inte vara för grått/vitt utan jag vill gärna ha lite beiga toner i det. Inlägget är i samarbete med Bygghemma

2 Comments
 • Sara
  oktober 25, 2018

  Rekomderar du klinker i köket och hallen?

  • Linda
   oktober 25, 2018

   Sara, i hallen ja men inte i kök eller vardagsrum. Jag föredrar trägolv tycker det blir stelt med klinkers. Jag upplever personligen att trägolv ger ett mysigare hem?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *