EnglishSwedish
11 sep 2018

Rhodos dag 2 & planering inför Nathalies kalas

Hej vänner!

Jösses så jobbigt det är att kliva upp på morgnarna känner jag. Igår och idag har jag varit helt slut, vill typ bara hem och lägga mig under täcket. Men det kan bero på att jag haft mycket i huvudet senaste tiden också. Vardagarna är något lugnare den här veckan. Jag har bara ett litet kompis/kusin kalas för Nathalie på lördag. Jag brukar göra ett kompiskalas och ett släktkalas men det har varit för mycket senaste tiden och jag har ärligt ingen större ork att fixa ett stort släktkalas också som vi gjort varje år utöver deras kompiskalas. Från och med i år kör jag bara kalas för deras kompisar/kusiner. Nathalie har bjudit alla sina tjejkompisar från klassen och hennes tre tjejkusiner. Blir ett mysigt tjejkalas med Unicorn tema 🙂 Jag ser fram emot att vara hemma med alla tjejer själv faktiskt och ingen kommer vara gladare än Nathalie på lördag hehe.

Jag har fått alla bilder från makens 40-årsfest, behöver bara sortera allt och gå igenom bilderna som ska delas upp i olika inlägg. Men tills dess så bjuder jag på lite bilder från vår 2:a dag i Rhodos.

Dagen började med en konferens från 8-12 och sen var det lunch vid poolen. Maten på hotellet var jätte bra!Efter lunchen var det dags för aktiviteter. Man delades in i grupper och så fick man åka jetski, spela vollyboll, en break på stranden och Sup. Jag åkte bara Jetski med en kollega. Det är ju sååå kul men jag är alltid bara så rädd för att ramla i vattnet haha. Jag är ju en sån som tror att det finns hajar överallt. Sen var det bara att relaxa på strandenoch vid poolen. Passade på att bada en del Sen var det dags att göra sig i ordning för kvällen och åka in mot Rhodos Old TownHur fint är det inte i Rhodos gamla stan, jag blev helt förälskad. Lite jobbigt med alla kullerstenar men har man rätt så bekväma skor är det inga problem.Middagen ägde rum på en restaurang som hade super super god grekisk mat, minns inte vad stället hette faktiskt. Vill tillbaka dit och äta igen hehe. Det bjöds på en massa små traditonella grekiska rätter som fetaoströra, tzatziki, ostbollar, zucchinibollar, grekisk sallad, köttbullar i tomatsås och annat gott.  Livemusik spelades, stämning var så himla härlig och det bjöds på mycket dans. Kändes som att vi var med i en Mamamia film hehe. Grekisk tradition att ha sönder en massa tallrikaroch moussaka till huvudrätt. Till efterrätt serverades baklawa. När kvällen var slut träffade jag min kusin och bror igen. Vi promenerade runt stan och satte oss på ett jätte mysigt ställe. Vi drack lite och sedan ville  killarna vidare men jag längtade efter att få sova lite innan hemfärden. Tog en taxi till hotellet, njöt av bilfärden längs vattnet och till musiken som spelades. Kände mig oerhört tacksam, glad och nöjd över livet. Dom stunderna är viktiga mig, att få tid till att bara vara, känna efter, andas och uppskatta allt jag har i livet.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *