EnglishSwedish
29 aug 2016

Så mycket mer än bara träning

Sol eller regn, trött eller pigg, glad eller ledsen det spelar ingen roll, du vill gå dit och ge allt vad du har.  Jag är verkligen så glad att Camilla valde att starta Bootcamp för lite mer än två år sedan. Jag är en person som behöver någon som pushar mig, jag behöver någon som säger att jag kan att jag orkar och att jag inte ska ge upp. Jag hade aldrig pushat mig själv till den här nivån om inte det vore för Camilla. Jag trivs med henne och upplägget. Även fast man känner att man kommer ge upp vilken sekund som helst för att hon kör skiten ur oss och att man typ vill spy så vet man att känslan man uppnår i efterhand är oslagbar. Man känner sig så stark, duktig och oslagbar. Man blir riktigt stolt över sig själv och det är det som får mig att vilja gå till träningen varje gång, att få uppleva den där känslan efter ett hårt pass är underbart.

Därför är träning så mycket mer än bara träning. Man jobbar så mycket med sig själv och med sitt inre och oavsett om man haft en pissig dag så lyfter man upp sig själv efter ett träningpass.

#höstpepp #wahlkvist

img_8308.jpgIdag stod trappträning på schemat, j*vlar säger jag bara..Kommer inte kunna röra mig imorgon!

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *