EnglishSwedish
23 Mar 2016

Sallad med gravad lax

Jag var hungrig som en varg efter träningen. Hämtade ut lite paket i affären och passade på att köpa gravad lax. Har varit sjukt sugen på just gravad lax och när jag kom hem tog jag en snabb dusch och slängde ihop typ allt jag kunde komma åt. Kändes riktigt bra efteråt haha 🙂 Jag har hunnit slänga ihop en lasagne till middag också som gräddas i ugnen och blir klar lagom tills barnen kommer hem. Försöker alltid se till att middagen är klar innan barnen hämtas för då kan vi umgås mer efter förskolan. Jobbet blir lite lidande när jag väljer att göra middagen innan dom hämtas men när dom sover får jag ta igen lite, så värt ♥

♦ ♦ ♦

IMG_6146

Gravad lax med senap så gott 🙂

1 Comment
  • Jeanette
    mars 24, 2016

    Åh…det där ser väldigt smarrigt ut.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *