EnglishSwedish
04 sep 2017

Santa Maria – Tävling

Hej vänner! Hoppas allt är bra med er. Jag vill pigga upp er denna regniga morgon med att tävla ut ett kit med från Santa Maria. Vem älskar inte tacos och allt som har med tacos att göra. Hos oss äter vi nästan tacos varje fredag för att barnen kräver det hehe. Det kan ju vara kul att testa på lite nytt så nu tävlar jag ut  en smakrik box från Santa Maria med 7 st härliga Tex Mex-produkter! Dessutom får du en värdecheck för kyckling från Kronfågel så du kan upptäcka nya Chicken Taco Spice Mix och Fish Taco Spice Mix som båda passar perfekt med den nya goda och fruktiga Mango Papaya Salsa!

För att vinna denna trevliga boxen från Santa Maria får du lämna en liten motivering i kommentarsfältet om varför du vill vinna boxen så väljer jag en vinnare på fredag!

Lycka till och ha en trevlig måndag!

13 Comments
 • Daniella
  september 4, 2017

  Hej! Åhhh jag vill gärna vinna denna Box för att prova på nya smaker till vår tacos mys! Blivit så trött på det traditonella och vill gärna testa nått nytt som ka uppskattas. Kram

 • Moka
  september 4, 2017

  Just nu har vi mycket sjukhusbesök med sonen som är sjuk, en vanlig fredag med favorit rätten tacos är därför väldigt lyxigt för oss och skulle passa oss perfekt när vi blir utskrivna nästa vecka.

  Heja oss!

 • MG
  september 4, 2017

  hej Linda! Vår familj äter vi Tacos varje fredag. och vi älskar det. 2 barns mamma som skulle bli lycklig att testa på något nytt! min man tjatar på att vi ska byta ut taco fredag mot något annat men det vill inte jag och barnen. så detta kanske få han på andra tankar:)

 • Magdalen
  september 4, 2017

  Hej Linda
  Tack för en kanon blogg!
  Jag önskar vinna detta kitt för att med två små barn hemma och en make som alltid är bortrest på jobb eller liknande så räcker inte alltid tiden till och även när man själv har börjat jobba så vore de kul att testa på något nytt de är så lätt att allt blir i sista minut och man lagar samma maträtt gång på gång i brist på både tid och fantasi. Mina barn älskar tacos likaså jag. Så detta kit skulle vi bli så glada över att vinna och få testa en fredagskväll framför en barnfilm och duka upp lite mys i efterhand. De vore en drömkväll! En myskväll att få unna oss själva och få äta och testa på något nytt ihop . Hoppas på vinst !

 • Helena i Uppsala
  september 4, 2017

  Åh, det vore så enkelt med en allt-i-ett-box!
  Jag har ätit tacos en gång tidigare i mitt liv. Gubbvännen och jag var bjudna till hans son och tre barnbarn i rätt ålder: 9, 6 och 2 år. De bjöd på tacos! Men sedan har det inte blivit av. Men nu kanske!

 • Marlene
  september 4, 2017

  Hej Linda!
  Gud vad jag inte gillar tacos, helt ärligt.. så fort jag läste ditt inlägg om taco tävlingen så tänkte jag på min dotter som älskar tacos! Så nu tävlar jag i hennes namn! Hon skulle nog vara överlycklig om mamma vinner detta kit för då måste mamma laga tacos åt henne ?

 • W. E
  september 4, 2017

  Hej fina Linda! För det första för att jag kommenterar först ? hehe nädå men nu är det som så att vår familj också älskar tacos och vi brukar samla ihop familj när vi gör den rätten för det är alltid trevligare att äta tillsammans. Jag har tre barn nu så det är fullt upp. Det känns inte som att man har tid att leta sig nya sätt att variera tacosen på. Skulle vara guldvärt med lite inspiration.

 • A
  september 5, 2017

  Hej Linda ?

  Skulle Va kul att vinna den till min syster som älskar tacos. Hon är den bästa syster och moster till mina barn tänker alltid på dem och skickar presenter, vi bor inte i sverige.
  Hon skulle bli så glad över tacoslådan?

 • Luljeta
  september 5, 2017

  Hej Linda!
  Som mamma och chef är det väldigt svårt att få ihop vardagen vissa dagar/veckor. Den här veckan tex. träffar jag barnen först på fredagkväll pga. konferenser inom jobbet. Att få vinna ett sådant tacokitt skulle göra dem extra glada på vår mysiga och efterlängtade tacofredag. Kram, kram

 • Maria
  september 5, 2017

  Tacos tacos är ju ultimata fredagsmyset för vår familj precis som för näst intill alla i detta land haha…..har lite överraskningsfest på fredag åt maken med hela familjen så detta vore ju toppen då temat är mexikanskt ?? Lika Uppskattat av barnen som mig hihi

 • Therese T
  september 7, 2017

  Jag skulle verkligen vilja vinna denna box. Just nu är jag hemma med barnen själv då sambon pendlar och kommer hem sent. Barnen och jag behöver snabb, lättlagad och nyttig mat att laga tillsammans. Perfekt med paket som barnen kan få öppna och hjälpa till med matlagningen 🙂 Win win!

 • RC
  september 7, 2017

  Är inne i en period där jag har tappat motivationen helt till att laga mat! Något nytt och enkelt vore kul att få prova. Har en liten 10 mån hemma som tar mycket tid och energi, så detta skulle vara något för oss!

 • Helena
  september 13, 2017

  Hej!
  Vem vann?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *