EnglishSwedish
09 Maj 2017

Säsongsinvigning av Parken Zoo

Vilken strålande dag vi hade på Parken Zoo i lördags. Loppi bjöd in även denna gång till säsongsinvigningen och barnen blev helt överlyckliga. Alltid lika kul att träffa alla härliga bloggvänner också även om det oftast blir ett hej för att man måste springa efter sina barn hehe. Vi välkomnades av ett härligt Loppi gäng på röda mattan och sen bjöds det på hamburgare buffé där personalen grillade hamburgare i mängder. William var i himlen kan jag säga hehe.

Med mätta magar var det dags att åka karuseller, tyckte barnen. Man är ju lite bortskämd en dag som denna. Lite folk i parken, barnen behöver inte stå och köa länge vilket är uppskattat när barnen är så otåliga och vill åka om och om igen. Det var så underbart att åka med Nathalie, hon älskar ju när det är fart och fläkt och hennes skratt var bara helt underbart. Finns det något mer som värmer mammahjärtat än barnskratt! Nathalies favoritåk är masken, skepp å skoj och virveln. Williams favoritåk är radiobilar och körskolan hehe 🙂

När barnen åkte en stund tog vi en runda bland djuren vilket William uppskattade lite mer än Nathalie. Nathalie ville bara åka en massa karuseller. Men i det stora hela var det en fantastiskt dag som avslutades med fika, glass och en varsin goodibag till alla barn.

Här kan ni läsa om förra årets säsongsinvgning

Två riktigt glada barn innan avfärden till Parken Zoo   Bagera mamma, Bagera pappa skrev William hehe. Han pratade bara om Djungelboken när vi gick runt bland djuren. Bagera, Baloo och Sherikan.

Min partner in crime var såklart på plats

Tack för denna gång Loppi & Parken Zoo

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *