EnglishSwedish
01 mar 2016

SF KIDS PLAY

IMG_5664

Barnen fick en fin gåva för några dagar sedan och jag vet inte om dom eller jag är mest glad. Sf har en ny playtjänst bara för barn, SF KIDS PLAY. Där finns allt från Astrid Lindrens klassiker, Pettson & Findus, Pingu, Biet Maya, Alfons Åberg och många fler. Ja bara att Pippi, Lotta på bråkmakargatan, Madicken och alla andra nostalgi filmer finns från min barndom gör mig glad. Jag älskade Lotta på bråkakargatan som liten 🙂 Astrids filmer tröttnar man aldrig på och nu är jag glad att jag har barn som nu i sin tur ska få växa upp med alla gamla klassiker.

IMG_5666

Designen är lekfull och det är ät lätt att navigera sig och det bästa är att tjänsten har en offline-läge som gör innehållet tillgängligt vart man än är, hur bra?? Man laddar ner innehållet till mobilen eller surfplattan under uppkoppling och barnen kan då se filmen/serien vart man än befinner sig.

En annan bra funktion som jag och säkert många av er andra kommer uppskatta det är att det finns föräldrakontroller där vi kan påverka vilket innehåll barnen får se och hur länge dom får titta. Ett utmärkt knep när det börjar bli läggdags eller tid för middag.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *