EnglishSwedish
27 Feb 2017

Shaftesbury Suites London Marble Arch

Godkväll vänner. Det var så skönt att komma hem efter jobbet och packa upp alla saker och gå igenom det jag hade köpt. Är riktigt nöjd med shoppingen och känner att jag fått med mig riktigt fina grejer som jag kommer använda väl. Jag ska försöka visa er under veckan lite av kläderna och grejerna jag fick med mig från London.

Under tiden jag var i London fick jag många frågor om hotellet vi bodde på och tyvärr hinner jag inte alltid svara på all meddelanden men jag lovade att skriva en kort recension till er i ett separat inlägg så här kommer det.

Det var svårt att hitta ett hotell för nio personer, mycket var fullbokat men min svägerskas dotter hittade ett hotell som heter Shaftesbury Suites London Marble Arch. Avstånden var viktigast för nästan alla. Jag kan tänka mig bo en bit bort och gärna vid Hyde Park för jag tycker det är så mysigt att ta en kaffe och promenera in mot Oxford street och samtidigt njuta av den vackra arkitekturen.  Men hotellet vi bodde på var fantastiskt bra och vi var mer än nöjda. Servicen var toppen, rummen var rymliga, sköna sängar, fräscha badrum, bra faciliteter och super god frukost. Själva frukosten åt man i systerhotellet några meter bort och där sker även incheckningen. Det fanns inte mycket på ”buffé bordet” men det som fanns var gott och räckte väl. Sen kunde man beställa in en varsin frukosträtt och då fanns det pannkakor, egg benedict och mkt mer. Allt var jätte fräscht och gott.

Det tog oss kanske fyra minuter att promenera in mot Oxford Street och det var skönt att kunna promenera tillbaka och dumpa av påsarna innan man fortsatte vidare. Alla var nöjda med hotellet och jag rekommenderar det varmt om ni vill ha ett bra hotell nära till allt.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *