EnglishSwedish
23 okt 2018

Simskola & slipstopswe.se

Varje måndag har barnen simskola och dom älskar det. Igår var det en mamma som också har ett barn på samma simskola som sa ”vad snabb du är med barnen”. Vi var på väg ut från omklädningsrummet när hon precis kom ut från duschen med ett barn.  Är jag konstig var min första tanke? Jag svarade iallafall ”ja vi åker hem och duschar” hehe. Om det är något jag verkligen inte klarar så är det duscharna i badhus och på gym. Jag har (kalla mig äcklig) alltid valt att åka raka vägen hem och duscha hemma. Jag har varit sån så länge jag kan minnas .Jag tycker det är så fruktansvärt ofräscht och luktar äckligt. Det kryper i kroppen på mig när jag går förbi duscharna.

Jag märkte att jag inte var ensam. Många som kommenterade på mina storys på instagram och vissa var t.o.m värre än mig hehe. Men majoriteten tyckte som jag. Så ja jag kommer alltid att duscha barnen hemma oavsett haha men bara intressant att se hur andra tänker och reagerar. Men det roliga med det hela var att det kom ut något bra av det.

En tjej hörde av sig som distribuerar och säljer halkfria tossor som funkar både i vatten och inomhus. Företaget heter slipstopswe.se.  Tossorna verkar vara väldigt praktiska och så prisvärda. Super bra idé, nu blir det tossor för båda barnen som dom kan ha på fötterna under hela vistelsen på simhallen. Slipper man hålla på med tofflor som ska på och av och som tar plats i väskan. Älskar hur vi når ut till varandra via Sociala medier, tusen tack för tipset 🙂

6 Comments
 • Katerina
  oktober 23, 2018

  Hej Linda, jag förstår hur du menar, duscharna är inte så fräscha.. Men jag tänker det är ofräschare att ha klorvattnet på barnens hud och hår inklusive folks hurflagnor fram tills man kommer hem, därför så sätter jag på dom tofflor och duschar av dom med tvål och schampo där. Klor kan ju verkligen irritera huden med.

  Kram

  • Linda
   oktober 24, 2018

   Hej Katarina, det har du helt rätt i måste bli bättre på att bara släppa mina äckliga tankar haha och duscha av barnen snabbt där innan jag duschar dom hemme.

   Kramis <3

 • Mammatill2
  oktober 24, 2018

  Hej Linda! Oh så jag känner igen mig i det du beskriver. Höll på sådär i ett år tills jag förstod att det inte är hållbart. Barnen börjar skolan där en del av idrottsundervisningen går ut på att duscha ?. Det blev en stressfaktor för mig men framförallt för barnen som inte kunde begripa varför mamma betedde sig så konstigt när alla andra mammor valde att duscha sina barn där?. Jag var helt enkelt tvungen att ge mig med mina ” fobier” för att inte utsätta barnen för onödigt stress. Fötterna tvättar jag ändå en extra gång hemma men resten av kroppen nöjer jag mig med badhusets vatten??. Puh så konstiga ticks man kan skapa ibland . Ha en fin dag / kram från en annan mamma

  • Linda
   oktober 25, 2018

   Hej, hehe jaa alltså det kryper verkligen i kroppen på mig bara jag går förbi där. Men jag vet att jag måste släppa på det lite, tvätta av där och sedan hem och duscha. Nathalie går ju på idrott i skolan men hon får duscha hemma sen igen också och jag är lite sjuk men jag vill försäkra mig om att hon blir ordentligt ren hehe. Tack fina och detsamma till dig, kram 🙂

 • Marie
  oktober 26, 2018

  Vi duschar alltid på badhus och det är ju främst för barnen ska lära sig att duscha är ett måste, Dels för att man gör det i skolan och dels för inte skämmas.

  Jag växte upp med vänner som aldrig duschade efter gympa i skolan pga av att se skämdes. Så ska det ju inte behöva vara med det kan vara kulturellt

  • Linda
   oktober 26, 2018

   Hej Marie, självklart lär jag barnen att dom ska duscha efter gympa och simning. Nathalie duschar på gymoan menhon får ändå duscha hemma sen. Jag kommer alltid låta barnen få duscha så utan att skämmas det är snarare jag som har sån fobi för duschar i badhus. kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *