EnglishSwedish
25 sep 2009

Sista dagen som fästmö

Nu har alla våra gäster kommit in för morgondagen. Vi sitter och skrattar och retas med varandra. Barnen springer fram och tillbaka för att säga att jag kommer bli en jätte fin brud. Just nu sitter jag och tar det lungt framför datorn, alla andra jobbar och fixar inför imorgon. Skönt att få andas lite då det varit en stressig dag. Började dagen med att åka till kista och handlade tusen saker som jag behövde. Sen fixade jag ögonbrynen, naglarna, bordsplaceringen som ändrats hundra gånger och handlat dricka till imorgon.

Jag är dock besviken över en grej. Gästboken jag beställde från kortdesign har inte hunnit komma fram till mig och jag är väldigt ledsen men kommer inte grubbla över det. Det som har hänt har hänt. Men de lovade mig att jag skulle få den innan bröllopet det är det som är mest störande annars hade jag aldrig beställt den.

Hur som helst nu ska jag spendera min sista dag med att sitta med familjen och släkten. Nervositeten är tillbaka. Vet inte hur jag ska lyckas somna ikväll. Morgondagen börjar 06.30 för frisören kommer hem till mig 07 på morgonen.

Nu lämnar jag er några dagar och lovar att blogga så fort jag har tid igen. Blir nog lite upptagen efter bröllopet men ni får hålla er. Tack för era fina kommentarer!

4 Comments
 • Anonym
  september 25, 2009

  lycka till imorgon. Hoppas ni får en underbar dag

 • Maria
  september 26, 2009

  Grattis Linda & Charbel !

  Hoppas bröllopet blir en dudersuccé 🙂

 • Mimo
  september 26, 2009

  Lycka till imorn, hoppas du får en underbar dag! Grattis i förväg. Önskar er båda all lycka i världen 🙂

 • gabriella
  september 26, 2009

  Ha en underbar dag idag! 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *