EnglishSwedish
09 jun 2018

Skolavslutning, utspring & lunch

Hej vänner!

Det har varit en kort arbetsvecka för mig men det har varit mycket firande. Igår hade Nathalie sin första skolavslutning. Kan inte förstå hur fort det här året har gått. Känns som att det var igår hon började förskoleklass. Och efter sommarlovet börjar hon 1:an liksom. Vi är så nöjda med skolan och det är en otroligt fin sammanhållning bland tjejerna i klassen. Det är så viktigt! Och vi föräldrar måste jobba med våra barn hela tiden. Prata om vikten av hur viktigt det är att vara en bra kompis vilket dom också gjort i skolan.

Skolavslutningen var jätte fin. Och efter det åkte vi vidare för att se min svägerskas dotter springa ut. Nathalie fick följa med och det var ute på Hagaparken. Så himla fint att ha utspringet där. Stort så att alla får plats.

Vi var så hungriga så vi åt lunch på en mysig uteservering efteråt i Sundbyberg och hämtade sedan William på förskolan för att byta om på honom och gå till studentmottagningen.

Nu ska Nathalie iväg på kalas så vi hörs snart igen. Ha en underbar helg ❤️

Min vackra flicka ❤️

En fantastisk kväll hade vi hos min svägerska igår när vi firade hennes dotter som tog studenten. Dom hade gjort det så fint! Vi kom hem strax innan tolv, hade helt glömt bort tiden och barnen ville inte ens hem när vi skulle hem ?

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *