EnglishSwedish
13 jun 2018

Skönhetsevent på Bar 606 med Panasonic

Hej vänner och mitt i veckan!

Dagarna rullar på och inbjudningar till diverse events trillar in rätt ofta. Det är inte ofta jag tackar ja men det som låter spännande och intressant det går jag gärna på. Sen är det alltid kul att få göra andra saker som är utanför kontoret och familjelivet. Bara vara jag och hänga med lite andra människor och socialisera sig. Gårdagens skönhetsevent hade jag faktiskt ingen koll på mer än att det var Panasonic som bjöd in tillsammans med Loppigänget. Det är skönt att ha ”anledningar” för att åka in till stan för det tar jag mig inte heller tiden till.

Vi hade Bar 606 på Berns för oss själva och jag har aldrig varit där upp faktiskt så det var kul. Vilken härlig barterass! Solen stekte och det var så gott med bubbel den stunden och alla härliga tjejer. Panasonic berätta om deras nya epilatorer och jag måste bara säga att visst har man testat det förut och det gör svinont..men den här var mild och gjorde inte alls ont. Vi fick testa lite på plats där. Mycket mysigt att hänga där en stund en vanlig tisdag 🙂

bubbelgoda snittar Nya epilatorer träffade goa Jessica, det var så länge sen. Jätte härligt och varm tjej!Trevligt gäng! Så himla fint och mysigt! En trevlig goodiebag fick vi också med oss hem också!

2 Comments
 • Magdalena
  juni 13, 2018

  Så snygg Linda!!!

  • Linda
   juni 13, 2018

   Men tack så mycket fina!!! <3

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *