EnglishSwedish
04 Dec 2018

Slipstop

Hej vänner!

Just nu händer det inte så mycket, jag har massa jobb som jag hade tänkt beta av under helgen som gick men som jag inte hunnit med. Imorgon åker jag och mina syskon till Norge för att närvara vid begravningen på torsdag och sen är tanken att vi åker hem på fredag. Några tunga dagar väntar. Jag ska försöka tänka på annat och få mycket gjort under bilresan som är ca 6 timmar lång.

Jag brukar alltid julpynta första advent och jag och mina syskon planerade att baka pepparkakor med barnen i söndags men det får vi ta en annan dag helt enkelt. Vi hann aldrig färdigställa granen men igår så fick barnen pynta klart den efter all tjat. All annan julpynt hade jag redan smygstartat med veckan innan. Älskar den mysiga stämningen som råder hemma just nu. Mys, mys, mys med alla julbelysning!!

Igår och som varje måndag var barnen på simskola. Älskar dessa badtofflor från SlipStop. Jag fick en del frågor på Instagram igår när jag la upp ett klick på barnen. Det går absolut bra att bada i tofflorna och dom drar inte med sig smuts i vattnet. Som en strumpa, lätta att tvätta efter varje besök på badhuset och halkfria. Bra investering om man har fobi för simhallar som jag har hehe.

Ni kan läsa mer om badtofflorna HÄR  om ni undrar något 🙂

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *