EnglishSwedish
12 maj 2018

Smått och gott

Hej vänner!

Hur mår ni i den här fantastiska sommarvärmen? Jag njuter som tusan och fått bra med färg. Skönt att att inte vara så blek längre hehe ?

Igår var vi ute hela dagen i solen med syrran och hennes barn under tiden min städerska kom och gjorde rent hela huset.

Sen vid sex tiden fick jag en kick. Det bästa jag vet är att stå i köket när huset är rent. Jag messade mina systrar och bad dom dyka upp efter en timme. Jag fixade lite småplock, några goda och fräscha sallader och sen var vi ute och på altanen i flera timmar och pratade. Gjorde även en nyttig och god vattenmelons drink (recept kommer). Min kusin kom förbi en sväng och det var en fin kväll ❤️ Älskar sommaren blir så lycklig.

Idag var vi på Mulle mack parken under förmiddagen och nu är vi hos mina föräldrar och ska grilla, så hungrig ?

Ikväll är det Eurovision, ska ni titta? Hejar såklart på Benjamin men tror inte han vinner tyvärr. Däremot tycker jag att Serbien, Australien, Malta, Cypern och Tyskland är bra. Tysklands framträdande berör och går rakt in i hjärtat, jätte fin låt ❤️

Nu är grillningen färdig så jag ska hugga in nu. Ha en trevlig lördag raringar.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *