EnglishSwedish
01 jun 2017

Smygpremiär av Baywatch

Halloj vänner! Igår mötte jag upp min vän Jessica, vi tog en fika på stan och catchade upp innan smygpremiären av filmen Baywatch. Det bjöds på smoothies från Froosh, donuts från Dunkin Donuts, energi dricka från Rockstar, chips och godis och när filmen var slut fick vi plocka med oss solkräm från Hawaiian tropic.
Och ja juste vi fick ju se själva filmen också som tydligen floppat rejält i USA och man förstår ju lite varför. Jag hade inga höga förväntningar och den var ändå bättre än vad jag trodde haha. Vi skrattade en del men ingen riktig biofilm om man säger så, skulle lika gärna ha legat i soffan hemma och tittat på den 🙂

Men nästa vecka ska jag på premiären av The Mummy och då pratar vi höga förväntningar. Tom Cruise, Javier Bardem, Sofia Boutella, Johnny Depp och Russell Crowe är med så det ska bli spännande!

1 Comment

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *