EnglishSwedish
10 maj 2018

Sol, glass & lek

Hej finisar!

Alltså det här vädret gör mig så lycklig. Igår slutade jag vid lunch, handlade på vägen hem, satt ute i solen 30 minuter och sen hämtade jag barnen. När jag har mycket tid över älskar jag att ge den tiden till mina nära och kära och passa på att göra sånt jag inte hinner med. Jag hämtade Alicia på förskolan med barnen, hon var helt överlycklig när hon såg oss och sen hämtade jag Valencia på skolan som också går i närheten. Vi mötte upp syrran, hennes man och Milia på torget. Barnen hade med sig sina cyklar så dom cyklade runt, vi åt glass och köpte pannkakor som dom åt ute. Fler anslöt och det började bli mer liv på torget, så underbart ??

Jag har bodypump på onsdagar och det var så nära igår att jag inte skulle hinna men kom precis i tid och körde. Kvällen spenderade jag i min garderob. Rensade, sorterade och tog fram lite sommarkläder. Fördelen med att rensa och sortera ofta är att man hittar kläder som man glömt bort. Jag skulle bara vilja köpa några fler sommartoppar annars känner jag mig rätt nöjd med min sommargarderob.

Jag har lite grejer jag vill sälja tänkte lägga upp på bloggen på söndag, så kika in vettja ?❤️❤️❤️❤️

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *