EnglishSwedish
22 sep 2009

Sol på lördag

God morgon!

Jag har precis varit inne på smhi för att smygtitta på hur vädret kommer att vara på lördag. Det är en sol, utan moln, utan regn bara en massa sol. Vad glad jag blir, har varit orolig för att det ska börja regna hela veckan då det har varit strålande väder nästan hela september. Idag är det regn men imorgon är det soligt igen. På lördag ska vi vara ute och fotas. Vi har inte riktigt bestämt oss än men så länge solen skiner spelar det inte så stor roll. 

Nu tänkte jag åka in mot stan för att luncha med Rani vid två tiden. Men innan dess tänkte jag gå runt lite för mig själv och handla lite små grejer som jag behöver. 

Vi hörs ikväll. Ha en fin dag.

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *