EnglishSwedish
02 Aug 2017

Sola & bada 

Hej vänner! Nu sitter vi i bilen och på väg till badet. Barnen föredrar pool mer en strand och här hemma i Sverige gör jag också det om inte stranden är lika fin som i Falsterbo hehe. 

Igår var vi och badade hela dagen sen skulle jag köra hen syrran och Alicia och på vägen hem fick jag världens huvudvärk. Det började redan vid badet och sen blev det värre. Det gjorde så ont att jag var tvungen att lägga mig ner på soffan när jag kom hem, Kunde inte röra mig på över två timmar. Efter lite mat och alvedon blev det bättre. 

Idag ska vi iallfall spendera dagen på badet, tycker den här sommaren har varit så fantastisk ☀️

Galen tjej det här haha William tar alltid min telefon och kamera och fotar. Så länge det blir bra bilder så varför inte haha 🙂 

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *