EnglishSwedish
12 jul 2018

Sommar, vänner & semifinal

Godmorgon!

Jag och barnen ligger och myser på soffan. Jag vaknade med en tjock hals och är rädd för att det är halsfluss på gång. Vi har inga planer idag utan ska bara ta det lugnt hemma och packa inför helgen. Mamma, syrran och hennes två döttrar kommer förbi en stund sen 😁

Igår hade jag min vän Linda här med två av sina tre pojkar. Vi hade en heldag tillsammans. Riktigt mysig dag. Är så glad över att ha så mycket tid för vänner nu. Snart drar hösten igång och alla kommer vara upptagna med sitt så man får passa på. Nathalie hade även en kompis här. Det fina vädret fortsätter att hålla i sig och vi hänger ute på altanen hela dagarna. Helt fantastisk vilken sommar vi har haft.

Imorgon åker vi till skärgården och stannar där till söndag. Det blir jag, mina syskon och våra kusiner med våra familjer. Vi lyckades pricka in detta datum så att alla kunde följa med. Våra mammor följer också med så dom har en egen stuga 😁 Kommer bli galet kul så vi har lite att packa och det ser ut som att vi kommer ha strålande väder. Bada massor, leka lekar, grilla och bara njuta av semestern.

Igårkväll var det äntligen dags för Kroatien att spela. Jag har haft bra känsla för Kroatien och sagt att dom vinner VM. Jag är ingen spelare och har aldrig tidigare spelat men redan under gruppspelet satsade jag på Kroatien. Och nu är dom i final. Maken har trott att England tar hem allt men igår möttes våra lag och mitt Kroatien tog sig vidare. Vilken lycka det var här hemma. Han förlorade dessutom ett vad haha. Håller tummarna att dom vinner på söndag över Frankrike. Det är första gången Kroatien tar sig till final så vore extra kul om dom vann 🏆

inte mycket man har lust att äta i den här värmen. Men massa frukt, smoothie och sallad funkar alltid 😁

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *