EnglishSwedish
15 Jun 2017

Sommarfest på Junibacken

Idag var det underbart att ha en dag själv med Nathalie. Ibland då och då ser jag till att ha en dag själv med henne, vi gör något kul, lunchar och bara njuter av dagen. Hon Uppskattar det sååå och likaså jag. Älskar att få ge all min tid till henne, lyssna på hennes tankar och prata om olika saker.

Vi blev inbjudna till sommarfest på Junibacken. Vi var där tidigt på morgonen. Det bjöds på frukost, fika, lek, Barbro Lindgrens nya utställning och ett smakprov på sommarlovsprogrammet. Det var mysigt att starta dagen på Junibacken och att få röra sig fritt i några timmar innan dörrarna öppnas för allmänheten. Sagotåget är en favorit, så mycket nostalgi!

Jag älskar att vara på Junibacken, man är liksom uppvuxen med alla dessa sagor och man får alltid uppleva dom på nytt när man är där med barnen.

Vi tog en fika på uteserveringen innan vi åkte vidare. Tur hade vi med vädret också och kunde njuta av den härliga solen, äta glass och prata bara hon och jag.

En dag med mamma👭 Varmkorv ngn🌭🌭

❤️❤️

Nathalie träffade på Vincent som hon lekte på bra med hans gulliga mamma bloggar HÄR som också heter Linda och som jag fick en stund att prata med.

2 Comments
 • LinizTravel
  juni 15, 2017

  Åh mysigt 🙂 jag jobbade tyvärr idag å missade detta. Så synd ser jätte roligt ut! Kramae

  • Linda
   juni 15, 2017

   Vad synd, ja det var trevlig och mysigt ❤️ vi ses snart igen skulle jag tro 😁 kram

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *