EnglishSwedish
31 jul 2017

Sommarkul på gärdet & Tezukuri sushi

Jag och familjen blev inbjudna till Sommarkul på Gärdet av Playmobil som har sina leksaker på plats inne i leksakstältet där alla barn kan leka med en massa saker. Jag har inte haft en aning om att det fanns något som hette Sommarkul på Gärdet och alla dessa aktiviteter. Jag drog iallafall med mig syrran och hennes lilla familj också.

Det som är bra är att det finns något att göra för alla åldrar. Små som stora (vuxna). Små barn upp till 4 år har nog mest kul inne i leksakstältet och äldre barn skulle jag säga har mest kul ute där man kan åka en 140 m slip-N-slide och rulla runt i stora vattenbollar. Picknick kan man ha ute på gräsmattan så det går att vara där flera timmar och varva mellan att leka i tältet, ute och ha picknick. Vill man bada så finns det tyvärr ingen pool. Men bara några meter bort så finns det ett litet utomhusbad med två pooler men dom tillhör inte Sommarkul.

I det stora leklandstältet kan man bland annat hoppa i olika studsmattor och fyra stora hoppborgar, köra radiostyrda bilar eller leka i en gigantisk kidpark fylld med massor av roliga leksaker och annat skoj!

Sommarkul har öppet fram till 15 augusti så passa på att ta med familj och vänner och ha kul innan det stänger! Ni kan läsa mer om Sommarkul HÄR.

En lekfulla avdelning för lilla A där hon kan klättra, balansera, rita och leka. 

Det finns verkligen allt här, t.o.m sandlåda och en liten attraktion för små barn. Radiostyrda bilar
Alicia är den mest orädda 1 åring jag träffat. Hon vill åka och göra allt. Hon blir liksom inte rädd för något. Så underbart att se henne ha kul och höra henne skratta högt 🙂 Här inne i denna hoppborg hade vi nog mest kul. Vi vuxna tävlade mot varandra och skrattade ihjäl oss. Jag har lagt upp en del klipp på instastory där ni kan kika 🙂 Williams favorit avdelning. Han älskar Playmobil! Johans favorit avdelning hehe C åkte med Nathalie, hon som älskar fart och fläkt började plötsligt gråta. Så hon vill inte åka fler gånger. Lilla A så glad och nöjd! Här trivdes Nathalie, hon tyckte det var kul med vattenbollarna.  LivsnjutareBarnen grät ihjäl sig när vi skulle gå. Mutade med popcorn och saft hehe. Sen åkte vi till Tezukuri sushi och käkade innan hemgång. Så gott!

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *