EnglishSwedish
22 sep 2013

Söndag morgon

God morgon söndag! Klockan nio igårkväll låg jag i sängen i hopp om att få sova ut utan att springa på toa varje 15 min och utan att bli störd av en vild bebis. Det gick sådär, men som tur känner jag mig inte sådär sliten och trött som jag borde vara. Fick världens mysigaste kram på morgonen av lilltjejen som sprang in till rummet. Hon låg med ena armen runt mig och bara myste. Finns ingen härligare start på morgonen 🙂

Nu sitter vi i hennes rum och leker. Maken sover så jag tänkte att vi kanske kan gå och äta brunch ute idag på något bra ställe när han vaknar. Vore mysigt och trevligt denna gråa söndag.

20130922-083648.jpg

6 Comments
 • Linda
  september 22, 2013

  Åh var kommer den fina rosa stolen ifrån?

  • linda
   september 24, 2013

   Linda, stolen är från märket Jabadabado. Säljs på typ lekmer.se och flera andra hemsidor. Om du googlar så lär du hitta 🙂 kram

 • S
  september 22, 2013

  Kan du inte visa nathalies nya säng 🙂

 • Linda
  september 24, 2013

  Åh va bra tack för hjälpen. Du har en väldigt fin familj, lycka till med bebisen. Det är jobbigt från början men sen kommer man in i rutinerna:)) har två flickor själv. Men det så kul och se dom växa upp tillsammans!

 • Hul
  oktober 1, 2013

  ohhh jag letar för fullt efter en rosa matta, vart har ni köpts Nathalies matta? Exakt den nyansen vill jag ha. Hur mycket kostade den?
  Tack för en superbra blogg 🙂

  • linda
   oktober 1, 2013

   Hul, den köpte jag på rusta, tror den gick på 499 kr minns inte riktigt.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *