EnglishSwedish
08 maj 2018

Städmani

Hej vänner!

Jag har precis slängt mig ner på soffan med en påse mango. Ibland får jag för mig att börja rensa när tiden är knapp, blir galen på själv när jag ser högarna och får smått panik men när det är klart mår jag fantastiskt.

Det började med att Nathalie ville städa i lekrummet efter att ha varit ute och lekt i solen. Så vi gjorde det, hon älskar när det är i sin ordning där inne. Hon slängde massor med grejer som hon inte leker med längre, skönt måste jag säga haha?

Det slutade inte där. Jag rensade kyl och frys, torkade rent allt och sorterade om i köket ganska mycket. Har bara skåpet där vi förvarar alla torrvaror kvar att rensa och sortera. Jag har beställt en hel serie av förvaringslådor så det kommer bli enhetligt och snyggt i skafferiet. Sedan rensade jag i vårt lilla förråd bland alla saker. Ska bli skönt när vi gör om i hallen. Mer plats och allt kommer vara snyggt förvarat. Såg att Ikea fått in nya garderobslösningar som passar våra mått bättre.

På fredag kommer städerskan hit och planen är att jag ska hinna rensa i min WIC och sortera allt fint. Har några lådor att gå igenom innan hon kommer. Tycker det är extremt skönt att ha ”rensandet” och ”sorteringen” klar innan hon kommer. Skönt det ska bli när allt är rent på fredag.

I söndags hade jag inte mycket energi men mina syskon kom spontant över och det blev lite gos med den här sötnosen som typ sov från att hon kom och gick. Vi satt ute i solen hela dagen, gjorde det enkelt och grillade hamburgare och korv. Alla mätta alla nöjda ? Sen kom grannarna förbi också och joinade med vin och högmusik. Älskar vårt område ?

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *