EnglishSwedish
01 apr 2018

Stan & The greatest showman

Hej vänner och glad påsk till er alla som firar idag. Vi firar som sagt nästa vecka så den här helgen har varit riktigt avkopplande och härlig.

I fredags tog jag tag i barnens garderober. Rensade, dammade av och sorterade. Passade även om att rensa i alla badrumslådor, göra rent och sortera om allt smink. Puhh viken härlig känsla när allt var klar. Hann även städa hela huset och byta sängkläderna. Mina vänner Jessica och Elin kom förbi på en kaffe, super mysigt avslut på den dagen.

Igår åkte jag och Lorette in till stan med våra tjejer och min svägerskas dotter. Kikade i butikerna, besökte äntligen Eataly lite snabbt och sedan drog vi till Fridays och käkade lunch. Så skönt att strosa runt på stan när det inte är så mycket folk.

Efter stan satt vi hemma hos Lorette under tiden flickorna lekte ute. Sen avslutade C och jag med en film som vanligt, älskar våra filmkvällar. Alltså wow ni måste se den, The greatest showman. En filmmusikal, så bra musik!

Nu ska vi äta en sen frukost och snart ska Nathalie hem till en klasskompis och leka en stund innan vi ska till svärförälderns. Ha en fin dag 🐣💛

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *