EnglishSwedish
10 jan 2019

Stänger en dörr och öppnar en annan

Hej finaste ni…

Jag har som jag tidigare berättat tagit ett stort beslut (ett väldigt stor beslut för mig efter alla dessa år) och det har tagit emot många gånger att skriva detta inlägg men jag har bestämt mig och kommer inte att ändra mig denna gång (har gjort det så många gånger innan).

Innan slutat på 2018 bestämde jag mig för att sluta blogga under det nya året och jag har tänkt igenom det ordentligt och bestämt mig. Lite vemodigt men jag har någonstans också ”tröttnat” på att ha bloggen i tankarna hela tiden. Jag har alltid sagt att den dagen jag inte tycker att det är kul att blogga då ska jag sluta med det. Jag kommer att sluta skriva dessa vardagliga inlägg om vad vi gör osv och jag kommer endast göra inlägg när jag behöver det utifrån vissa inlägg på instagram. Kanske när ni efterfrågar ett recept eller om jag behöver skriva ett lite längre inlägg men mina dagliga inlägg kommer jag att sluta med helt.

Jag har under nästan 11 år bloggat dagligen dock har det blivit mindre på senare tid men det är för att jag börjat prioritera annorlunda och alla ”hänger” och ser allt på Instagram ändå. Jag själv läser knappt några bloggar och vill istället vara mer aktiv på en plattform och det är instagram. Är så tacksam för alla bloggvänner och för att jag fått lära känna så många av er tack vare bloggen. Mycket av det jag och barnen har fått uppleva är ju tack vare bloggen och för att inte tala om hur jag utvecklats, vågat ta för mig mig, stå på mig mer och vara i social i stora sammanhang.

En annan anledning till att jag nu väljer bort bloggen beror också på att jag tillsammans med andra haft en liten idé väldigt länge och nu startar vi ett företag. Ni kanske minns att jag hade en webbutik och sålde märkeskläder för barn? Jag verkligen älskade min webbutik men den kom lite fel i tiden och jag ångrar inte en sekund att jag startade och sålde det vidare. Jag blev ju oplanerat gravid med William, makens startade ett bolag i samma veva och jag kände för att vara en närvarande mamma och ge mig på tåget några år senare.

Sen en tid tillbaka har jag haft idé om att starta eget igen vilket jag jobbar för fullt med nu och jag vill lägga alla min tid där. Mycket kul väntar på den fronten och då måste man ibland stänga en dörr och öppna en annan. Vi började lite smått på Instagram och det gav så bra resultat och bestämde därför för att utveckla och starta en webbutik så att fler får möjligheten att köpa 🙂

Jag kan berätta så lite som att det är en webbutik som kommer komma upp men vad som säljs osv får ni ta del av lite längre fram när allt är klart och redo att lanseras på ett mer professionellt sätt.

Vill ni fortsätta följa min resa så får ni gärna följa mig på instagram @linnda.se om ni inte redan gör det.

Jag vill avsluta med att kort och gott säga!

Tusen tusen tack för alla år som ni valt att följa just mig, tack för att jag fått inspirera er och fått dela en stor del av mitt liv med er. Mitt bröllop, mina graviditeter, barnens förlossningar, bra och dåliga stunder, tankar, känslor och ja you name it. Tack för all pepp, kärlek och stöd genom åren det har betytt så enormt mycket för mig. Tack till alla företag och fört ert förtroende för att ni valt att jobba med mig.

Jag försvinner som sagt inte helt men inom en kort tid är tanken att jag ska vara mer aktiv på Instagram och då ska jag inspirera er så mycket som jag bara kan. Jag behöver bara få fokusera på webbutiken nu ett tag.

Har ni funderingar, vill ha råd/tips eller bara vill dela era tankar mer mig så får ni jätte gärna fortsätta skriva till mig på instagram eller till linday.blogg@gmail.com.

För intresse av samarbeten så mejla gärna till linday@blogg.se alla samarbeten kommer endast att ske på instagram framöver.

Stor kram från mig till er hjärtisar ❤️❤️

 

6 Comments
 • Evelin
  januari 10, 2019

  Tack själv Linda för alla dessa år! Jag minns när jag fann din blogg för flera år sedan. Det var innan du var gift och har följt dig sen dess. Du är en så vacker & stark kvinna! Må Gud vägleda dig och hjälpa dig med det spännande projektet. Tack igen och stort lycka till med allt! ?

 • Marie
  januari 10, 2019

  All lycka till dig ❤️

 • Katerina
  januari 10, 2019

  Jag kommer sakna din blogg som jag följt sedan jag blev gravid med mitt första barn, för 6 år sedan. Har sedan dess titt som tätt klickat in hit. Men jag följer dig på insta 🙂 lycka till med allt verkligen! Du verkar vara en toppen person! Kramar

 • Rose Yuksel
  januari 10, 2019

  Stort lycka till. Vi följer dig på insta ??

 • Shaho Azad
  januari 11, 2019

  Jag kommer sakna din blogg ?. lycka till med allt ! Följar dig på insta ❤️ ! Kramar

 • Sandra
  januari 14, 2019

  Kommer sakna din blogg, men hoppas det ändå kommer lite recept här, jag som älskar dina recept 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *