EnglishSwedish
15 mar 2016

Supreme whey päron/vanilj

Jag behövde den här dagen hemma idag, få ordning på allt i hemmet, tvätta, byta sängkläder, jobba med bloggen och beta av mailen. Nu sitter jag och dricker min proteindryck. Jag har svårt att dricka proteindryck men när Mattias som tränade oss på Mama bootcamp berättade om Dela Nutritions supreme whey med smak av vanilj/päron var jag tvungen att testa. Alltså den är så god att jag längtar tills det är dags för mellanmål. Den smakar verkligen päron/vanilj och konsistens är len. Jag slarvar ibland med mellanmål och införskaffade supreme whey för att underlätta för mig själv. Vart jag än går så tar jag med mig min shake med pulver och när det är dags för mellanmål är det bara att blanda med vatten..Slipper bli hungrig, slipper huvudvärk och sköter kosten bättre.

Vill ni testa så hittar ni den HÄR

IMG_5840

IMG_5842

IMG_5839

2 Comments
 • Demet
  mars 16, 2016

  Testa jordgubb, den är också jättegod! Körde även choklad ett tag, men den växte i munnen efter att man druckit det ett tag. Älskar den du dricker också. Jag brukar lägga bär i också. 🙂

  • Linda
   mars 17, 2016

   Demet, tack för tipsen 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *