EnglishSwedish
14 okt 2017

Syskonmys & Party ikväll

Hej på er denna soliga lördag! Som det har regnat hela natten och nu plötsligt är det riktigt fint höstväder ute.

Jag klev upp ur sängen 10.45 idag, gick ner och fixade frukost till barnen vid nio sen gick jag upp och drog mig läääänge i sängen. Så himla härligt att kunna göra det. C gick ut med barnen en sväng, jag har plockat undan, städat lite och tagit en dusch.

Ikväll är vi några partysugna tjejer som ska ut. Minns inte en sist jag var ute och festade men kul ska det bli. Vi börjar kvällen hos Lorette sen drar vi in mot stan💃🏻

Igår efter jobbet kom mina syskon över på tacos. Det var verkligen länge sen vi umgicks som vi gjorde igår. Tiden räcker liksom inte till längre, lite läskigt faktiskt. Men vi hade sååå kul, tittade på Idol tillsammans och skrattade hela kvällen åt lilla A som är så underbar, härlig och rolig 😁Älskar henne ❤️

1 Comment
  • Sara
    oktober 16, 2017

    Hej Linda. Kan inte du berätta i ett inlägg om hur er kultur är, hur ni ser på äktenskap, skilsmässa osv?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *