EnglishSwedish
27 sep 2013

Tack Libero för presenten!

Hej vänner! Tack ännu en gång för alla fina kommentarer, jag hinner inte svara på alla direkt men lovar att jag läsar varenda liten kommentar ni skriver så fort jag får lite tid över och jag får tacka er alla via mina inlägg istället. Vi har haft besök sen vi kom hem vid lunch. Maken lagar middag nu, Nathalie myser framför tvn och vår lilla pojke han sover. Imorgon ska jag presenterna vår lilla krabat för er, han förtjänar ett eget inlägg 🙂

Vi kommer bara tillbringa resten av dagen hemma såklart, Nathalies favorit dag på veckan för då blir det popcorn för hela slanten och jag ska ha min pojke i famn hela kvällen framför Idol.

För en stund sedan ringde det på dörren och det var maken som fick ta emot ett fint paket från Libero. I paketet ligger en massa härliga produkter som kommer komma väl till anvädning. Får tacka så oerhört mycket Libero för den fina presenten 🙂

1 Comment
  • Zozo
    september 27, 2013

    ååh linda jag vet inte hur jag ska gratta dig igen men jag grattar hemsk mycket stort grattis till er lilla söta familj<3
    åh nu längtar man till imon för att se lilla prinsen<33 kram på er

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *