EnglishSwedish
30 jan 2018

Take away & sunset

Hej vänner!

Nu är klockan åtta på kvällen här och vi har precis tagit en dusch efter en heldag i poolen. Jag har aldrig haft det så bra på ett hotell med barnen och ingen av oss tröttnar på att hänga här.

Vi tog en liten promenad ner mot stranden, köpte mat och satte oss på en handduk och tittade på solnedgången. Så fantastiskt, vackert och mysigt ? Barnen sprang ner och lekte lite i vattnet också. När vi åt klart promenerade vi vidare och sen tillbaka till hotellet.

Idag kom ett nytt gäng från Sverige till hotellet. Pratade med en kvinna som är här på egen hand för tredje gången och på samma hotell, bästa semestern hon haft sa hon. Jag ska också hit igen, vi ska bara upptäcka lite mer och sen komma tillbaka ?

Imorgon ska vi för första gången sätta på alarmet. Kl åtta blir vi upplockade, en heldag ute till havs väntar och vi håller tummarna för att delfinerna vill bada med oss ?

Trevlig kväll!

Det är så fantastiskt skönt att inte ha något smink, lite bränd på näsan bara och svullna läppar (känsliga läppar) efter att ha ätit den starkaste curryrätten någonsin hehe ?

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *