EnglishSwedish
06 mar 2018

Tandläkaren & cravings

Godkväll vänner! Idag lämnade jag jobbet lite tidigare för att åka till tandläkaren. Jag har haft problem med mina visdomständer och efter Mauritius resan började tänderna värka och jag kunde inte äta eller gapa och fick gå på antibiotika.

Idag var det äntligen dags för att dra ut två av fyra visdomständer. Området bedövades ordentligt och efter tio minuter var han klar. Jag ba skämtar du eller haha ”nej du är klar” svarade min tandläkare. Trodde aldrig det skulle gå så fort, har liksom hört värsta historierna men det beror väl på hur tänderna sitter. Jag har inte fått anstränga mig efteråt så jag har i princip bara legat på soffan. När bedövningen släppte började värken så jag tar Citodon för att dämpa smärtan. Så skönt att ha det gjort och om två månader är det dags för mina andra två visdomständer. Det är bara att köra på och få det ur världen.

Jag blir nog hemma imorgon och beroende på hur ont jag har så får jag se hur det blir resten av veckan. Tänker att jag sysselsätter mig med att blogga massor 😁

Dagens lunch, har cravings efter den här salladen varje dag. Sötpotatis är bara för gott.😋

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *