EnglishSwedish
14 jun 2018

Tar igen sömn, träning och små tackpresenter

Hej vänner!

Jag ska strax upp, ta en dusch och lägga mig. Jag sov så dåligt när det var extremt varmt ute och ingen luft på övervåningen. Den här veckan har jag sovit som som en stock, tagit igen sömn och velat sova vidare när klockan har ringt på morgnarna. Sen att veckan känns så extremt lång gör inte saken bättre. Det är sjukt men dom senaste veckorna har känts såååå långa. Att det är fredag imorgon, ja det tycker jag vi ska fira med vin och middag ute efter jobbet och skola haha ?

Förra veckan blev det ingen träning. Det har varit lite segt med bodypump då man inte kunnat hitta ersättare men igår körde jag ett pass och idag tog jag fram min crosstrainer igen. Har saknat att trampa på den. Den står i vardagsrummet igen. Så skönt att träna när barnen lagt sig och titta på tv samtidigt. 45 minuter och det kändes riktigt bra efteråt.

William och Nathalie går några veckor till innan vi tar semester vecka 28. Till Nathalies fröknar tog en mamma initiativet, samlade in pengar och köpte gemensamma presenter.

Idag ordnade jag med några små paket, rosor och ett fint kort till Williams pedagoger. Han ser så fram emot att få ge dom till sina pedagoger imorgon, gulle hehe ❤️

2 Comments
  • Alex
    juni 18, 2018

    Hej fina, kan inte du göra ett inlägg med lite förslag på vad man kan ge barnens pedagoger, gärna så fort som möjlig 🙂 Vi älskar våra men de ska organisera om i verksamheten och alla sonens pedagoger ska byta avdelningar/sluta. Vill gärna ge nått fint som uppskattas.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *