EnglishSwedish
28 sep 2009

Tårtan – en besvikelse

När bröllopet började närma sig var jag mest orolig över dekorationen på vårt bord. Jag trodde aldrig det skulle bli så fint som det blev. Det jag var minst orolig över blev den största besvikelsen och då menar jag tårtan. Det är tråkigt när vi kommer överens med bagaren att det ska se ut på ett speciellt sätt och sen inte får som vi vill. Tårtan var inte hemskt men inte som jag hade tänkt mig heller. Det var en kopia av Tom Cruise och Katie holms tårta. Vid såna tillfällen gäller det att bara strunta i små fel och ha kul. Blommorna runt bordet var jag däremot nöjd med.


Redo att skära tårtan


Jag jävlas med att ta en större bit

Tårtan delade vi aldrig ut till gästerna eftersom vi valde att ha desserter istället. Den överraskningen uppskattades av våra gäster. Det blev martini glas fyllda med vanilj och blåbärs mousse med färska frukter på. Det blev en dessert med klass helt enkelt.


Efter att vi var klara med att skära tårtan stod alla servitörer beredda att gå ut med desserterna på fat. De stod uppradade fint och började gå ut efter varandra mot dansgolvet där de stod i en ring runt oss tills blossen (kommer inte ihåg vad de heter) slocknade. Sen delade servitörerna ut desserter till gästerna.


Vi fick välja mellan olika smaker men för att matcha temat lite valde vi vanilj mousse, blåbärs mousse med färska frukter på toppen.

7 Comments
 • Anna
  september 29, 2009

  Så fina ni var. Ett stort Grattis.

  En liten fråga dock. Vad gjorde ni med en sju våningstårta om ni inte delade ut den till gästern?!

  Kan du inte visa fler bilder på dina syrrors klänningar, supersnygga. Fler bilder av bröllopet, traditioner, detaljer. Spännande och kul att se och läsa om.

  Lycka till och ha ett härligt äktenskap du och din man.

 • Sonya
  september 29, 2009

  tårtan va jätte fin juh!! Allt ser super fint ut!!! Pössss

 • Sanna
  september 29, 2009

  Grattis Linda!!!

  Verkligen hur vacert som helst!

  Hoppas att ni har det bra nu som gifta!!

  Kram..*

 • Anonym
  september 29, 2009

  vart e desserterna ifrån? och vilken bageri har gjort tårtan…- vem var din sminkös? och vart fixade du blommorna till tårtbordet? jätte snällt om du kan svara.

 • Anonym
  september 29, 2009

  Hej,

  Tycker tårtan var rätt fin, förstår dock att man är besviken när man tänkt sig nåt annat. Men det blir alltid så på bröllop, de gör alltid fel.

  Vart beställde desserten ifrån?? Dem såg riktigt goda ut =)

 • Linda
  september 29, 2009

  Tack vad söta ni är!

 • Kristina
  september 29, 2009

  Tårtan va jätte fin ju hehe:) Allt såg jätte fint ut. Visa lite bilder från dagen efter bröllopet, vad brukar ni göra då?(vi brukar samlas o äta o så) vet att du vid ett tillfälle skrev att du hittade ngt att ha på dig till det, kul o se=)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *