EnglishSwedish
16 Dec 2015

Tävling inför uppesittarkvällen

God morgon, idag kickar jag igång dagen med en tävling tillsammans med ATG inför uppesitttarkvällen. Du får, pepparkakor, pepparkaksform, tomteluva, presentcheckar på ATG som du kan köpa en Harry för, chokladpraliner, julmust, tomteskum och ljus.

Allt du behöver göra är att lämna en kommentar till varför DU ska vinna kitet 🙂 Vinnaren utses redan ikväll så skriv din rätta mailadress så att jag kan ta kontakt med dig. Good luck!

IMG_9323.JPG

IMG_9322.JPG

18 Comments
 • Elle
  december 16, 2015

  Hej Linda! Vilken fantastisk bloggare du är. Du inspirerar så otroligt mycket, älskart!

  Varför jag ska vinna detta kit? Jo, min farfar och farmor ska komma över till mig i jul, vilket dem ej har gjort på två år då min farmor har varit sjuk. Min barndom gick på att sitta med farfar på söndagar och spela bingolotto, inga vinster men just det där sällskapet och bandet mellan barnbarn och farfar slår ingenting. Det hade varit stort att vinna detta för att då överraska min farfar. Jag håller nu både tummar och tår 🙂

  Elle

 • Jessica Sundberg
  december 16, 2015

  Julen de senaste 9 åren har spenderats i en fjällstuga med hela tjocka släkten (i år 11 pers), skidåkning, god mat och umgänge. Vi spelar alltid bingolotto på uppesittarkvällen. Med detta kit kommer kvällen bli en höjdare 🙂

 • Lolla
  december 16, 2015

  vart ha du köpt din pälsiga gråa tröjan? Så fin =)

  • linda
   december 16, 2015

   Lolla, tack den är från HM köpt förra året. Kram

 • Anna D
  december 16, 2015

  Kitet vore minst sagt uppiggande att vinna. Min make fyller år imorgon men jag och mina två små grabbar (1,5 är och 7 mån) ligger nerbäddade i influensan. Med två små sjuka barn blir det inte mycket sömn på natten. Vi har tänkt att fira makens födelsedag den 23 dec och därför skulle kitet vara perfekt för oss att vinna!

 • Sonia
  december 16, 2015

  Hej linda:) jag hade blivit superglad ifall jag hade vunnit detta, jag har aldrig turen på min sida att vinna något. Hoppas och håller tummarna för att jag ska vinna. Kram

 • Felicia
  december 16, 2015

  En utav de bästa momenten för mig har alltid varit uppesittarkvällen, spänningen, förväntningarna och kärleken som finns i luften då är helt underbart magiskt! Iår har jag och min sambo bestämt oss för att spendera denna kväll med mina föräldrar i mitt barndomshem! nostalgi för mig!! såg denna tävling och vad vore inte mer passande än att komma med en sådanhär rolig låda! Vet någon som även skulle jubla över skumtomtarna….host*pappa* 🙂 kram och god jul på er!

 • Diana
  december 16, 2015

  Hej,
  Vi skulle bli så glada av att få den här vinsten då vi har en mys kväll med nära o kära med bingolottos uppesittarkväll. Detta skulle uppskattas stort!

  Tack för en fin blogg
  Ha en fin dag!

 • daniella
  december 16, 2015

  Skulle gärna vinna denna korg så att jag och familjen kan mysa extra mycket framför tv när vi tittar på bingolotto!!

 • Katarina
  december 16, 2015

  Jag är gärna med och chansar på lite spel. Har man inget annat inplanerat är det lika bra och testa sin tur på Atg. Kanske blir det dubbel vinst för mig 🙂 kram på dig fina Linda 🙂

 • Lina
  december 16, 2015

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna denna tävling då jag i över 3 år jobbat under juldagarna till kl 01. I år är jag ledig och ska för första gången på ett tag ha en uppesittarkväll med familjen.

 • Therese
  december 16, 2015

  Hej Linda 🙂
  Jag vill gärna vinna eftersom de hade varit en perfekt present till min man 🙂 vi älskar gott och att mysa framför tvn 🙂
  Har han turen med sig så kanske vi vinner lite pengar så att vi kan åka på resa till våren efter sonens operation. 🙂

  Ha en bra dag och trevlig kväll!
  Kramar

 • Matpärlan
  december 16, 2015

  Åh vilken mysig tävling! Är gärna med! Ett paket hela familjen skulle uppskatta och uppesittarkväll har blivit en tradition i vår familj. Är en fanatiker av skumtomtar! Vad vore julen och uppesittarkvällen utan dem?

 • maria Gr
  december 16, 2015

  Hej Linda!
  Jag är gärna med och vinner detta fina kit. Vi har bjudit över mina syskon till oss den dagen och detta hade varit super mysigt och trevligt! Hoppas,hoppas kramar

 • Helena
  december 16, 2015

  Trava längs turfen på Jägersro,
  hoppas på Jackpot och Bingolotto.
  ATG:s kollektion
  ger hög fascination:
  a little bit of everything, jo jo!

 • Silvia
  december 16, 2015

  Vilket fint paket att vinna. Finns gott för både stora som små samt paket att ge bort men ändå behålla en del själv. Super! Håller tummar och tår 🙂

 • Claudia
  december 16, 2015

  Hej jag skulle gärna vilja vinna då min farfar fyller 80 år och han älskar sånt här! Skulle vara kul att ge detta och något annat fint till 🙂

 • Chamiran
  december 16, 2015

  Hej Linda
  Jag skulle gärna vilja vinna det här då jag är sugen på julmust dag in och dag ut och jag är stort som ett berg juste ja jag har 3 veckor kvar tills jag föder så det skulle vara pricken över i om jag fick vinna ☺️☺️☺️☺️☺️☺️ Ha det gotttt

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *