EnglishSwedish
05 okt 2018

Tävling med No Fairytales

Nu mina vänner och alla som älskar tacos kommer här en nyhet och en rolig tävling.

Du har nu möjligheten att vara bland de första i Sverige att prova det Nederländska företaget No Fairytales omtyckta produkter maxade med grönsaker och färg!
No Fairytales grönsakstortillas är ett hälsosammare alternativ till de traditionella tortillabröden och passar utmärkt till tacos, enchiladas, wraps och mycket mer. Bröden innehåller hela 45% grönsaker och kommer i tre goda smaker: Rödbeta, Morot och Grönkål. Tortillabröden innehåller mindre kolhydrater och en tredjedel mindre energi än vanliga tortillabröd. Ett perfekt sätt att få i sig mer grönsaker och nyttigheter samt sätta färg på middagen, exempelvis en mer #färggladtacofredag!

Vill du prova dessa tortillabröd som ligger helt rätt i tiden? För att tävla om boxen som kommer innehålla tortillabröden, tygpåse och lite andra kylda varor måste du bo i Storstockholm, Uppsala, Göteborg (Kungälv, Alingsås), Malmö (Lomma), Lund eller Helsingborg.

Boxen skickas ut den 25:e oktober mellan klockan 17-22. Detta är ett kylt utskick med färskvaror, som levereras med hemleverans. Av denna anledning är det viktigt att du är hemma.

För att tävla lämna gärna en kommentar i kommentarsfältet om ditt bästa tacostips 🙂

Tävlingen avslutas på måndag!

6 Comments
 • Miranda
  oktober 5, 2018

  Hej Linda!

  Mitt bästa tacotips är att duka upp en stor tacobuffé och samla sina närmsta vänner/familj runt bordet för att tillsammans ha en härlig tacokväll som aldrig tar slut! Hemmagjord guacamole och jalapeños är ett måste till tacosen 🙂

 • Bahar
  oktober 6, 2018

  Oh herre! SOM jag väntat på något i denna stil på taco-fronten. Jag ÄLSKAR tacos och likt dig och din familj äter vi tacos varje fredag. Tyvärr har folket här hemma börjat tröttna så jag får tjata till mig tacos på fredagarna nuförtiden. Ett sånt här alternativ tror jag skulle övertala resten av familjen att få tillbaka deras kärlek för tacos och jag skulle slippa tjata haha. Om nu tacos kan bli nyttigare och hälsosammare så skulle det definitivt bli nummer 1 på önskelistan hemma hos oss igen, för det är just det mindre onyttiga i tacos som gör att resten av familjen äter annat. Skulle vara så kul att vinna detta pris och visa familjen att tacos visst kan vara nyttigt!!

  Håller alla mina tummar och tår! 😀

  • Bahar
   oktober 9, 2018

   Missade att man skulle lämna sitt bästa tacotips, så här kommer mitt bidrag:

   När du lagt alla vanliga tillbehören på ditt tortillabröd så tar du 2-3 nachos och krossar/strör de över tillbehören, rulla därefter din fyllda tortilla och avnjut en tacos lite krisp i sig. SÅ gott!

 • Helena i Uppsala
  oktober 7, 2018

  Jag vill prova all världens röror i tortillabröden, från buffén på finlandsbåtarna, från resorna i Mellanöstern och Ryssland.

 • Had-Stockholm
  oktober 9, 2018

  Åh va kul! Mitt bästa tacotips är att byta ut köttfyllningen mot en kikärtsfyllning! Blir så otroligt gott o dessutom blir det en variation till det traditionella. Att göra en bönmix till fyllning är också super gott! Jag kryddar det med samma kryddor som för köttet, blir super gott!

 • Helena i Uppsala
  oktober 11, 2018

  Hej! Vem vann?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *