EnglishSwedish
21 mar 2016

Tävling – påskpaket

Nu drar jag igång en tävling som passar lagom nu till påskfirandet. Du vinner ett härligt påkspaket från ATG som innehåller smått och gott och ett presentkort som du kan köpa en Harry boy med.

För att vinna kitet vill jag bara att du lämnar en kort kommentar om vem du skulle vilja dela paketets innehåll med och varför. Tävlingen avslutas redan imorgon kväll…Good luck!

  
IMG_6038

IMG_6042

IMG_6039

18 Comments
 • Madde
  mars 21, 2016

  Åh jag skulle så gärna vilja vinna detta och dela med min underbara dotter, hon har kommit i den åldern då hon förstår vad fredagsmys innebär och hon älskar när jag och hon har egentid (lillebror får sova) och vi tar fram lite godis och tittar på något hon gillar. Skulle vilja ge henne påskägget med godis och ha en riktig gosmyskväll med henne, min lilla prinsess.

 • Camilla Bergström
  mars 21, 2016

  Skulle vilja dela med min ensamstående dotter som har en liten surre på snart 2 år och hon gör ett enastående jobb! Vinsten som vi vinner på Harry vill jag dela med min underbara familj ?
  Önskar en härlig Påsk!

 • Stina Polvi
  mars 21, 2016

  Jag skulle dela det med min man som fyller 50 den 30mars <3 Han är så bra och bara bäst för mig <3 Glad Påsk 🙂

 • Jessica Sundberg
  mars 21, 2016

  Jag vill dela paketet med min mamma. Hon kan behöva lite extra sött i sitt liv och en chans att vinna storkovan så här på ålderns höst!

 • daniella
  mars 21, 2016

  Jag vill dela paketet med min storasyster som skulle behöva något sött under denna tid som varit jobbig för henne

 • Mona Yaghi
  mars 21, 2016

  Jag vill dela detta paket med min underbara man. Vi har försökt få barn i åtta år och äntligen så får vi en liten baby till sommaren! Sen första dagen i min graviditet så tar han hand om mig och babyn mer än vad jag kunnat drömma om. Därför är han värd något fint nu till påsk att få tillbaka! Glad påsk till dig och din fina familj!

 • Titti skarp
  mars 21, 2016

  hej

  vill vinna och dela paketet med min käre man
  som har haft det tufft dels klämde han handen i en saxlift (var nära att huvudet skulle komma emellan men där hade han änglavakt) så åkte han på en stroke men kämpade sig och blev nästan helt återställd
  så han är värd ett påskägg
  född 69 så han är inte gammal men galet tokig i godis
  hoppas på tur

 • D
  mars 21, 2016

  Det här är min allra första gång som jag är med o tävlar ?
  Skulle vilja dela packetet med mina två små barn. Båda fyller år denna vecka dessutom så det hade passat perfekt med en extra överraskning i form av godis 🙂 Kram!

 • Johanna
  mars 21, 2016

  Med min underbara familj såklart 🙂

 • Christina Frisberg
  mars 21, 2016

  WOOOW!! Vilket härligt påskägg 🙂 om just jag skulle vinna det så delar jag det med min familj och skulle jag få dubbeltur och vinna på Harry Boy också ja då delar jagmed mig av det till mina barn såklart 🙂
  Puss i Påsk 🙂

 • Hilma ortega
  mars 21, 2016

  Det är den allra bästa påskägg jag kan dela med min kära man och mina älskade barn.
  Passar hela familjen.?
  Glad påsk ?

 • Sofie Andersson
  mars 22, 2016

  Vad roligt. Självklart är jag med. Delar på Facebook.

 • Therese
  mars 22, 2016

  Hej Linda!!

  Grattis till din nya blogg 🙂
  Hoppad att allt kommer bli så som du önskar ?
  Jag skulle vilja vinna och dela det med min lilla familj här hemma 🙂
  Min son har haft mycket tandvärk och feber och därför har vi behövt ställa in hans operation som skulle ske just under påsken , så att vinna detta paket hade varit en rolig vändning 🙂

  Glad påsk till dig och din familj 🙂

 • Frida E
  mars 22, 2016

  Oj vilket kul påskägg!!! Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag dela detta med min familj och hålla tummarna på att Harry Boy ger storslam 😀 Jag önskar dig en riktigt Glad Påsk!

 • Jessica Sundberg
  mars 22, 2016

  Jag vill dela detta med min mamma! Hon behöver lite mer sött i sitt liv och chansen att vinna storkovan så här på ålderns höst!

 • Maria gr
  mars 22, 2016

  Hej! Skulle vilja uppmuntra min man som haft det lite jobbigt på senare tid eftersom han förlorade sitt jobb. Något litet skulle göra honom glad!

 • ily_
  mars 22, 2016

  Hej. Det hade varit super kul att vinna denna låda som skulle passa perfekt för min dotter som så gärna vill se lejonkungen på bio. Hon älskar den o den stora skärmen i mörkret med godis o allt gott. Håller tummarna ?

 • Ella
  mars 22, 2016

  Hej! Jag skulle dela påskägget med min fantastiska pappa som alltid ser till att det finns mat på bordet, rent och fint hemma och alla räkningar etc betala. Man tar oftast sådant för givet men inget ät självklart i livet. Jag är så tacksam över att han finns då han för mig gör världen lite ljusare i detta mörker. Tack för en inspirerande blogg tjejen!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *