EnglishSwedish
09 jul 2017

The healthy box

Godkväll vänner! Hoppas ni mår bra, mitt humör har ju gått upp och ner idag. Kickade igång dagen med Lorette på gymmet och sen bara slappat med barnen. Vi har varit ute i parken och cyklat. Barnen har bråkat en del men jag har också hittat dom i Nathalies rum mysandes med filtar och kuddar som dom bunkrat upp med på golvet. Men så mycket bråk och tjafs det är mellan dom och det har liksom inte ens gått en vecka av semestern haha. Det är så ju så konstigt väder, ena stunden varmt och soligt sen molnig och regn och humöret svänger med. Men på tisdag åker vi och det ska bli skönt att komma iväg på roligheter. Man hoppas ju bara att sommaren ska komma på riktigt snart och att vi får en varm och solig dag i Falsterbo.

Imorgon ska det vara super varmt men jag har bokat in mig på ansiktsbehandling och sen tänkte jag gå på pedikyr och manikyr om det finns lediga tider. Barnen får hänga med sin pappa sen kanske jag hinner möta upp dom på någon strand.

Till något roligt, jag fick hem thehealthybox som innehöll båda goda och intressanta produkter.

Jag tänkte tävla ut en imorgon på instagram och om ni vill vinna en box måste ni tagga en vän på bilden och följa @thehealthybox på instagram. Älskar alla nyttiga tips man får, en favorit är den enkla och goda alkoholfria drinken med frysta jordgubbar, citron och aloevera dryck.

För er som inte vill tävla så kan ni uppge rabattkoden linnda som ger er 15% rabatt på första boxen 🙂

4 Comments
 • Sandy
  juli 9, 2017

  Vilken toppen tävling kommer definitivt vara med?

  • Linda
   juli 9, 2017

   Ja klart du ska vara med och tävla ?

 • LinizTravel
  juli 9, 2017

  Härligt m ledigt 🙂 åh sks kolla in! Behöver nåt nyttigt efter semestern hihi 😉 kram

  • Linda
   juli 9, 2017

   Hehe Lina! Du verkar ha det fantastiskt ❤️

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *