EnglishSwedish
12 Jun 2017

Tillbaka på banan igen 

Hej vänner och hej nya vecka! Hoppas ni haft en strålande helg. Min helg har varit jätte mysig. 

Fredagen började med att syrran, Alicia och mamma hämtade barnen på förskolan och gick hem till oss. När jag kom hem var dom i fullgång med att laga tacos. Och det slutade med alla barnen satt och badade tillsammans i badkaret.

I lördags var Nathalie på kalas, jag tränade och sedan hängde vi resten av dagen hos mina föräldrar med mina syskon. Faster, kusiner och kusinsfru kom också över och det var så mysigt. Finns inget bättre än att hänga med familjen och bara vara ❤️

Igår var vi bjudna på lunch hos mina svärföräldrar och senare under dagen var vi hos min svägerska och hälsade på vår nya bebis. Kvällen tillbringades på gymmet med Lorette.

Efter Rom resan tappade jag lite motivationen till att träna. Hade inte riktigt tid heller men förra veckan fick jag ihop tre pass. Så nu är jag på banan igen, älskar att träna och nu blir det lite mer träning på gymmet också 💪🏼

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *