EnglishSwedish
10 aug 2017

Tillbaka till ”bra” rutiner

Hej vänner hoppas ni mår bra!

Tack för alla fina kommentarer i tidigare inlägg ♥

Det har varit en bra arbetsvecka so far och fast än man saknar familjen efter att ha spenderat varje dag tillsammans så är det skönt med rutiner igen. Inte för länge givetvis. Det bästa med att vara tillbaka på jobbet det är att man återgår till alla ”bra” rutiner som sömn, kost och träning. Under sommaren slarvar jag mycket och då det är så mycket fokus på barnen hinner jag inte alltid prioritera det jag vill äta/göra men det är absolut inget som stör mig utan det är så det är när man har barn, dom går liksom före allt. Så länge dom är nöjda glada så mår jag bra.

Men nu när jag är tillbaka på jobbet så har jag lagt om min kost helt och kommit igång med träningen igen. Plufsmagen har försvunnit direkt, jag känner mig piggare och har så mycket ork när jag kommer hem.

Mamma ringde mig idag under lunchen och sa ”ska du komma och äta middag här sen jag har gjort din favorit mat”. Haha alltså mamma du kan inte göra såhär mot mig nu när jag ska skärpa till mig. Våra Mellanöstern mammor är bäst på att överdriva med smör och olja. Frågar man morsan hur mycket smör hon har i så svarar hon bara en matsked vilken egentligen betyder 1 kilo smör. Men det är såååå gott och varje gång jag äter min mammas eller svärmors mat så äter jag som om det vore min sista måltid haha. Det går liksom inte att sätta stopp. Idag blir det en utmaning för mig, att bara ta lite och inte överdriva som alltid 🙂 Så efter jobbet blir det en sväng förbi föräldrarna 🙂

Det blev lunch vid datorn idag, min kollega tvinga med mig till Mall of Scandinavia under lunchen och det slutade med att jag köpte en bikini från Calzedonia med mig. Haha farligt att jobba vid Mall alltså.

4 Comments
 • Demet
  augusti 10, 2017

  Exakt så som du beskriver är det för mig också. 🙂

  • Linda
   augusti 10, 2017

   Demet, haha så är det verkligen. En middag hos föräldrarna och det är liksom kört ?

 • S
  augusti 11, 2017

  Fastar du aldrig ?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *