EnglishSwedish
03 sep 2018

Tipptopp efter helgens kaos

Hej vänner!

Huset är nu tipptopp efter lördagens kaos. Maken var förbi tippen och slängde allllt skräp och jag har packat väskan och är redo för Rhodos några dagar. Klockan ringer 03.00, jösses kommer vara helt död haha ? Men ser fram emot sol, bad, god mat och hänga med kollegorna. Brorsan är där med min kusin så jag ska hänga med dom en kväll tänkte jag ?

Jag ska bara kolla ett avsnitt av La casa del papel sen blir det sängen.

Älskar smakbox och lika spännande är det varje gång.

Innehållet, Santa Marias fyra nyheter och mycket annat gott.

favoriten, jag som älskar cola med citron var tvungen att testa den direkt. Supper god! Farligt värre haha ?

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *