EnglishSwedish
10 jul 2018

Tisdag och strålande väder

Igår var barnen iväg med C på förmiddagen. Båda fick håret klippt av syrran. Sen ville dom så gärna till Leos lekland en stund. Därefter plockade dom upp mig och vi åkte för att jag ville kika på fler klänningar. Hittade inget som föll mig i smaken så vi åkte sedan hem till syrran och hängde där. Gosade med Milia och så slappade vi bara, välbehövligt.

Innan vi åkte hem stannade vi till vid plantagen och köpte lite blommor till min nya blomlåda som C byggde. Den blev så fin 😁

idag mötte jag upp mina systrar och barnen. Vi satte oss vid en liten plaskis och hade picknick. sen drog vi hem till mig. Barnen badade i flera timmar och vi solade. Lite gnäll och bråk emellanåt men det hör till 😴fick lite skön massage av Alicia hehe. När alla gick tog vi en kall dusch och jag var tvungen att sitta vid fläkten en stund. Nu kommer C strax hem med hämtmat😁

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *