EnglishSwedish
05 apr 2016

Tisdag, utelek & en lugn kväll

Godkväll vänner, dagen har varit strålande trots tröttheten. Jag tog ledigt från träningen idag. Imorgon är det sista passet med Mama bootcamp och jag kommer troligtvis att fortsätta med bootcamp två dagar i veckan fast på kvällarna. Wahlkvist har denna vecka startat upp en grupp i Vinsta och några jag känner är med och kör så jag funderar på att hoppa på den gruppen istället. Träningen sker utomhus och jag har varit med tidigare och vet vad som väntar.

Jag hämtade barnen som vanligt och promenerade hem. På vägen träffar vi hundar och katter som William ropar på. Jag är inte uppvuxen i ett hem med djur och har mer eller mindre aldrig tyckt om djur. Vissa hundar klarar jag av men blir rädd lätt också. Idag kom en hund springandes mot oss efter att William stått och ropat ”heeeeej hunden”, William var överlycklig och Nathalie rädd. Jag bet ihop, klappade och visade att jag inte alls var rädd för hunden. Kan inte liksom springa iväg och lämna ungarna där haha. Sen började William ropa på en katt och jag tänkte att kommer katten mot oss då får jag panik. Jag klarar inte av katter, så jag bar upp William och bad honom gå åt andra hållet haha.

♦ ♦ ♦

img_3546.jpg

Det tar sin tid att komma hem när man promenerar med dom här två, gnäll och tjafs som vanligt om allt möjligt.

img_3545.jpg

img_3547.jpg

Dom ville inte hem, kul också när fler i området börjar hänga ute en stund efter förskolan. Man hejar, ler och känner viss samhörighet med grannarna i området som man inte sätt på ett halvår.

img_3548.jpg

  Blev en dusch direkt efter parken och såhär ser det ut varje dag hemma hos oss. Barnen älskar lego.

img_3554.jpg

När barnen la sig kokade jag upp lite te och har bara legat här sen dess..Kommer gå upp snart och lägga mig, behöver sova känner jag. Trevlig kväll på er ♥

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *