EnglishSwedish
25 maj 2018

Letar du trädgårdsmöbler?

Inlägget är i samarbete med Chilli.se

Hej på er vänner! Det fina vädret fortsätter och man kan inget annat än bara vara glad. Jag har varit extremt trött den här veckan, vet inte alls vad det beror på. I onsdags var jag så trött att jag knappt kunde gå till träningen och det kväs mycket för att jag inte ska träna kan jag säga. Visst har jag sovit lite dåligt än vanligt pga värmen i rummet och att det är så kvavt men vet inte om det bara är det. Idag ska jag iallafall boka en tid hos läkaren och faktiskt se över mina värden. Men annars mår jag fantastiskt bra, familjen mår bra och livet är på topp som vanligt 🙂 Jag har längtat efter fredag, jag behöver få sova lite mer och vila den här helgen. Jag har haft mycket jobb vid sidan av mitt vanliga jobb men jag gillar när det är högt tempo och det händer saker.

När jag kommer hem idag kommer huset vara rent och städat. Min städerska kommer varje två veckor till oss och det är superskönt. På söndag är det Mammagalan som äger rum på Berns så jag har lite att stå i inför det 🙂

Jag vill gärna ha lite tid över till att fixa på baksidan. Jag behöver hitta nya prydnadskuddar då min kära man råka slänga alla mina förra året (han skulle rensa förrådet och alla mina kuddar hamnade i tippen), blommor och krukor. Har verkligen inte haft tid men förhoppningsvis imorgon. Vill gärna ha lite mer färg på baksidan, helst rosa blommor och mer grönt.

En gammal bild men är fortfarande super nöjd med vår matgrupp. Stolstödet kan man dra ner så att det blir som en halvt solstol. Perfekt när man ätit massa god mat och vill ”lägga” sig en stund och vila hehe.

Våra loungemöbler tror jag inte att jag har visat upp på bloggen tidigare. Men det är den ni ser på bilden ovan här och går fint ihop med vår matgrupp. Rätt stor men det är perfekt när vi är många som ska äta och ha trevligt på baksidan av huset. Vi fick med en extra glasskiva så den soffdelen som inte har något ryggstöd kan även vara ett bord om man behöver det. Rätt praktiskt tycker jag. (trädgårdsmöbler)

Letar du trädgårdsmöbler så kan jag varmt rekommendera Chilli.se. Utbudet av utemöbler är stort och det finns verkligen något för alla smaker. Jag minns själv hur svårt och jobbigt det var att leta utemöbler och försöka hitta en matgrupp och soffgrupp som smälter fint ihop. Så om det är någonstans man ska börja leta så är det hos Chilli.se för det är svårt att inte fastna för något.

Vill man ha både matgrupp och loungegrupp till trädgården/altanen så kan man lätt hitta två grupper som matchar. Här nedan ser ni både loungegrupp och matgrupp som är några av mina favoriter och som matchar. Jag är inte mycket för färg på möbler utan piffar hellre upp med färgglada blommor, växter och prydnandskuddar.Den här matgruppen tycker jag är så fin. Dynorna är fluffiga och ser så mysiga ut. Man vill bara slänga sig där med ett glas vin 🙂 Matgruppen Svarta trädgårdsmöbler

Det är så snyggt med vita dynor men det funkar inte med barn och en pedant morsa haha. Kanske nångång i framtiden när barnen är äldre. Jag skulle få damp av alla fläckar haha.

Hur fin är inte den här matgruppen i färgen Sand

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *