EnglishSwedish
12 jan 2016

Träna på gym

Hej vänner, jag har betat av lite jobb på morgonen och ska strax ta mig iväg till gymmet med Lorette. Hon har kort på ett gym och där ska jag börja träna med henne. Förhoppningsvis får jag C att säga upp sitt kort på Sats och kommer över till oss så kanske vi kan träna några dagar ihop. Egentligen vill jag bara ligga raklång på soffan pga min träningsvärk runt rumpa och lår men för att lindra träningsvärken är träning ett effektivt sätt. Imorgon väntar ett tuffare pass med hantlar så jag ska köra ganska lugnt. Många har en tendens att börja träna och ge allt under några veckor och sedan tröttna. Det är viktigt att man hittar en balans, hellre träna två dagar under längre  period än att träna fem dagar en kort period 🙂

IMG_9353Daniella & jag på eventet med Pt Camilla i december

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *