EnglishSwedish
15 jan 2018

Träning, 40-årsfest & otåliga

Hej efterlängtade vecka!

Nu kör vi sista veckan innan jag tar en välbehövlig semester med min lilla familj. William frågade mig imorse om det är idag vi ska flyga varpå jag svarade nej nästa måndag. Han blev så ledsen, ”men mamma du sa ju måndag” haha. Barnen är lika otåliga som mig 🙂 Vi längtar så vi spricker.

Har ni haft en bra helg? Min har varit riktigt bra. Lördagen började som vanligt med ett Bodypump pass följt av ett Core pass. Åkte hem och tog en dusch för att sedan åka till syrran och få håret stylat, så lyxigt hehe. Barnen lämnade vi hos deras kusiner för att dom skulle sova över där och vi skulle fira min svåger som fyller 40 när vi är bortresta. Syrran hade bokat bord på Kouzina för hans allra närmaste och wow vilken bra kväll det blev. Alla var så nöjda med maten och servicen. Man känner sig så hemma där. Live-musik hade dom kvällen till ära och stämningen var på topp. Johan blev så överraskad när han såg oss alla där. Kul med överraskningsfest tycker jag hehe. Jag och C sov själva och jag minns inte ens sist vi gjorde det. Ingen som vaknade under natten, ingen som skrek ”mammmaaa frukost” ”mammmmaaa” haha. Utan det var bra att ligga kvar och kliva upp runt sisådär 10 hehe, lyx!

Söndagen tillbringade vi hemma hos mina föräldrar hela dagen, hämtmat och mys på högnivå med mina syskon.

Tog dessvärre inga bilder i lördags förutom en på mig och älskade Alicia som var med och firade sin pappa såklart. Lilla tjejen slog sig första dagen på förskolan, därav såret på pannan aj aj aj!

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *