EnglishSwedish
22 okt 2017

Träning & avkopplade söndag 

Godkväll vänner! Idag kickade jag igång dagen med ett pass på gymmet. Dom söndagarna jag kan gå så gör jag det om inte det blir sena lördagar så att man inte orkar ta sig upp söndagmorgon. Crosstraing, med olika stationer och det är ett intensivt pass och känslan efteråt är oslagbar! Älskar dessa söndagar.

När jag kom hem tog jag en dusch, klädde på barnen åkte till min äldsta syrra. Valencia och min andra syster var också där. Ett tag somnade jag på soffan också, det var så lugnt, mysigt, skönt och varmt under filten. Älskar verkligen mina systrar och jag älskar när vi sitter under ett och samma tak, pratar och skrattar ihjäl oss i flera timmar utan att tröttna på varandra ❤️

Jag lyckades få håret fönat av syrran också hehe 😁

Igår hade vi svärföräldrarna, min svägerska och hennes man på besök. Mysig kväll som avslutades med lite vin. Så ser våra helger i princip ut, vi passar på att umgås med våra familjer när vi inte hinner under vardagarna. 
Igår tog vi med barnen till tippen. William tyckte det var jätte kul att hjälpa till och sortera. Och för mig kvittar det vad vi gör bara vi är tillsammans😁köpte med pizza efteråt och käkade ute på gården 🍕

Myst massor med lilla A som ska bli storasyster i april 😁Efter sju timmar med varandra var det dags att åka hem 

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *